Festa Major Sants

Por
En VIAJE & OCIO
Festa, cultura popular, tradicions i molt més!

La Festa Major de Sants és una de les festes més destacades de Barcelona. Té els seus orígens al segle XIX i es celebra al voltant de la diada de Sant Bartomeu, patró de la vila.

La durada de la Festa Major sol ser d’una setmana i enguany van del 20 al 28 d’agost. Considerades com les segones millors festes de la ciutat, després de les festes de Gràcia, són ideals per a un públic amplíssim, des dels més petits fins als joves i adults de totes les edats.

Organitzats en Comissions, els veïns i comerços dels diferents carrers, transmeten les vivències i experiències de generació en generació, oferint l’element més representatiu de la festa amb impressionants i boniques decoracions dels carrers del barri. Cada any s’engalanen places i carrers amb originals elements decoratius i amb diferents temàtiques que us faran creure que esteu dins un altre món. La gent del barri reviuen la cultura popular amb tradicions com els gegants, castellers i diables.

Aquestes fantàstiques festes, compten amb nombrosos tallers, compten amb nombrosos tallers.

Aquests són alguns dels punts del programa més destacats:

– Sábado 20 a les 19h cercavila d’inici de la Festa Major a la Plaça de Sants.

– Dimarts 23 a les 19:30h, assaig al carrer dels Castellers de Sants.

– Sábado 27 a les 18h, actuació Castellera de Festa Major a la plaça Bonet i Moixí i a continuació el pilar caminat (PL. Bonet i Moixí-Can Borinot)

– Diumenge 28 a les 22 h, piromusical de cloenda a càrrec dels Diables de Sants a l’Espanya Industrial

També cal destacar el programa infantil d’aquestes festes, de manera que els més petits compten amb un ampli ventall d’esdeveniments esportius, vermut per a nens, cinema, tallers i concursos.

Un altre dels seus punts forts és la presència de música als escenaris instal.lats als carrers guarnits tot oferint música en directe de diferents estils: tradicional, llatina, rock, pop…..

Els tallers artesanals dels diferents carrers del barri, la botifarrada, els concursos de truites i paelles o el vermut, fan que la Festa Major de Sants sigui també un lloc imprescindible per als amants de la gastronomia.

Gaudeix de l’estiu i la cultura popular. No te la perdis!

Entradas recientes

Deja un comentario

Se agota el plazo. Por favor recargar CAPTCHA.