Kids (6-11 anys)

english kids

Teens (12-17 anys)

english kids

Adults

angles per empreses

Classes Online

ENGLISH ONLINE

A Kelso School of English oferim cursos d’ anglès per a pràcticament tots els nivells, sigui perquè es necessita per a temes laborals, estudis, viatges o simplement per el sol fet de voler aprendre un idioma.

Creiem que l’ensenyament de qualitat és aquell que arriba a tots els alumnes amb una atenció propera i individual i és per això que treballem amb grups reduïts de màxim 10 alumnes.

Empreses

Exàmens oficials

examens oficials

Classes de Conversa

escola angles sants - conversa

Escola d’estiu

intensius estiu

Classes particulars

 

.A Kelso School of English seguim el “Mètode Comunicatiu” (Communicative Approach).

Amb el Mètode Comunicatiu els cursos d’ anglès inclouen molta pràctica d’escolta i conversa en parelles, de manera que els alumnes siguin capaços de comunicar-se des del primer dia.

Els professors nadius ofereixen, entre d’altres coses, la possibilitat d’una pronunciació perfecte, juntament amb un vocabulari natural.

Punts forts:

  • Tots els nostres professors són professionals qualificats i nadius.
  • Classes de grups reduïts (mínim 4 alumnes fins a 10), fet que assegura la pràctica oral de cada estudiant i el seu seguiment.
  • Preparem per als exàmens oficials de Cambridge amb excel·lents resultats.
  • Tracte proper.

Grups Privats

cursos anglès

A  més del material que  s’utilitza a  classe,  l’Escola  disposa  de  llibres, diaris, revistes, etc… per a ús dels seus alumnes i garantir l’excel·lència dels nostres cursos d’anglès . En alguns casos es tracta de llibres que ofereixen literatura de qualitat en format comprimit.
Volem que els nostres alumnes aprenguin però també que es diverteixin aprenent!!

Contacta amb nosaltres per a més informació