Adults

Els cursos per a Adults estan dissenyats per a professionals, estudiants i tothom que estigui motivat per aprendre anglès com a eina per a desenvolupar-se a nivell personal, professional o senzillament per plaer.
Des del primer dia els alumnes utilitzen l’anglès, posant èmfasi en la comunicació. Per això les classes inclouen molta escolta i exercicis en parelles o equips, creant una certa competitivitat que estimula el desig d’aprendre.

Oferim classes variades, dinàmiques i molt participatives, alternant jocs i texts perquè tothom sigui espontani a l’hora de parlar o donar la seva opinió.

Tots els nostres professors són nadius, de manera que des d’un inici els alumnes es familiaritzen amb la correcta pronunciació i ús del vocabulari.

Objectius :

  • Oferir un complert coneixement de la gramàtica anglesa
  • Enriquir el vocabulari
  • Donar les eines necessàries per a afrontar amb garanties situacions quotidianes
  • Preparar-los per als Examens oficials (Cambridge Exams)

Tant si tens un nivell Elementary o Advanced, les classes per a Adults reforçaran la teva confiança en l’ús de l’anglès en totes les situacions quotidianes.

Les classes per a Adults cobreixen els quatre punts bàsics de llegir, escriure, parlar i escoltar, combinant aquestes pràctiques amb el vocabulari, la gramàtica i la pronunciació.
Grups reduïts: màxim 10 alumnes

Deixem volar la imaginació

grup aduts
Beginner Coneixement limitat de paraules, no escriu en anglès, no té coneixements de gramàtica i és difícil expressar-se en l’idioma. ·  Elementary Capaç de comunicar informació limitada i participar en interaccions socials, a més pot utilitzar estructures gramaticals simples, malgrat fer-ho amb força errors. ·  Pre-intermediate Ús suficient de vocabulari per expressar idees, però amb certa dificultat segons el tema. Es fan servir algunes estructures gramaticals de forma correcta. ·  Intermediate Capacitat d’expressar opinions clares amb freqüència. Els errors gramaticals no confonen l’interlocutor i no afecten el missatge original. Capacitat de comprendre idees concretes i converses amb poca o cap dificultat.
Upper-intermediate Ampli vocabulari amb capacitat de triar ràpidament les paraules més adequades a l’hora d’expressar-se. Comprensió d’idees complexes i amb capacitat de mantenir converses i llargs i complicats textos literaris i identificar diferents estils. ·  Advanced Flexibilitat a l’hora de formular idees i l’ús d’expressions pròpies de l’idioma. Ús d’estructures gramaticals adequades en qualsevol situació. Capacitat d’entendre gairebé tot el que s’escolta i comprensió de totes les formes de llenguatge escrit. ·  Proficiency La seva correcció és semblant a la d'un nadiu mitjà ·  Cambridge Exams En anglès, els certificats més coneguts són els de la internacionalment reconeguda Universitat de Cambridge, i entre ells el First Certificate, l'Advanced i el Proficiency
Curs 2023-2024: del 12 de setembre al 20 de juny
Dies: dilluns; dijous; divendres; dilluns-dimecres; dimarts-dijous
Hores: 2 o 3 hores a la setmana (repartides en 2 dies o divendres)
Preu total del curs : 700€/750€ (de setembre a juny)
Grups de màxim 10 alumnes

 Contacta amb nosaltres per a més informació