Taller de cuina en anglès – English & Cooking

Si ets un amant de la bona cuina i vols practicar i millorar el teu anglès tot preparant i degustant algunes especialitats britàniques o d’arreu del món, no et perdis el nostre taller!

Tots hi sou benvinguts, tant si el teu nivell d’anglès és alt com si tot just comences, el que de debò compta és que tots hi participeu activament tant a l’hora de preparar els plats com també en la conversa.

28.00 €

COM FUNCIONA

El taller de cuina en anglès tindrà lloc a la nostra sala oberta on disposarem dels ingredients, receptes, utensilis….. necessaris per a preparar els plats més variats (1 primer, 1 segon i 1 postres). Els tallers són pràctics i inclouen el sopar. No fa falta que porteu res de casa, només les ganes  de passar una bona estona, experimentar i practicar l’anglès al voltant d’una taula.

Començarem amb la introducció dels plats a preparar. Tots tindreu una còpia de les receptes perquè, seguint les instruccions i explicacions d’en Craig, pugueu anar preparant els plats mentre es comenten diferents aspectes, del plat, els ingredients, els seus orígens, etc…

Un cop acabat el procés de preparació, emplatarem i ens menjarem el que s’ha cuinat.

Un consell, porteu tuppers per endur-vos el que sobri!

Bon profit!

Fotos
English & Cooking
Receptes (EN)

properament!