Política de Privacitat:

Els donem la benvinguda a la nostra web i els recomanem conèixer aquests termes abans que ens faciliti les seves dades personals en ella.

Propietat intel·lectual i permisos:

kse.cat és el legítim propietari de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa, que inclouen drets d’imatge, fotografies, marques, models, dissenys i patents, així com el contingut íntegre de la seva pàgina web i catàlegs, estant protegits tots aquests drets per les lleis i tractats nacionals i internacionals en matèria de drets d’autor, propietat intel·lectual i industrial.

Queda prohibida la reproducció total o parcial de fotografies, catàlegs, dissenys, marques i contingut del web, per qualsevol mitjà o procediment, sense comptar amb l’autorització prèvia, expressa i per escrit de kse.cat.

Tota forma d’utilització no autoritzada serà perseguida d’acord amb el que estableixen les legislacions de propietat industrial i intel·lectual

Menors d’edat

Els menors d’edat hauran d’obtenir el permís dels seus pares, tutors o representants legals per poder accedir als serveis prestats, registrar-se, així com per al tractament de les seves dades personals. kse.cat no es responsabilitza en el cas que les dades sobre aquest tema siguin inexactes o falses.

En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

principis importants

A kse.cat, és una prioritat el respecte i la protecció de les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits en aquest web.

Volem compartir els nostres principis respecte a la seva privacitat:

Mai demanarem informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-li els serveis que ens sol·liciti.

Mai no compartirem informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compte amb la seva autorització expressa.

Mai utilitzarem les seves dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en aquesta política de privacitat.

Aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa li aconsellem que com a usuari la visiti periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Regulacions legals a què s’acull aquesta web

kse.cat ha adequat aquesta web a les exigències del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002 , de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les seves dades personals:

Nom comercial: Kelso School

Titular: CRAIG WARREN TOSTEVIN

Direcció: Carrer Miguel Àngel 87-89, 080.828 Barcelona.

Correu electrònic: info@kse.cat

Activitat: Escola d’Idiomes.

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades, les dades personals que ens envieu a través dels formularis del web rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors”. Per al tractament de dades dels nostres usuaris hem implantat totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Procedència de les seves dades

Les dades personals que tractem en la nostra Empresa procedeixen de:

Formulari de contacte.

Formulari de subscripció.

Dades públics obtinguts a Internet.

Drets dels usuaris:

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en kse.cat estem tractant dades personals que ens concerneixen o no.

Les persones interessades tenen dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.

Sol·licitar la seva rectificació o supressió.

Sol·licitar la limitació del seu tractament.

Oposar-se al tractament.

Sol·licitar la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de dades inexactes o, si s’escau, a sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas, únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

kse.cat deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. També podran sol·licitar la portabilitat de les seves dades.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de les seves dades personals

Quan un usuari es connecta amb aquesta web ara per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable kse.cat. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per la nostra empresa, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

En kse.cat ha diferents sistemes de captura d’informació d’empreses i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (bases de dades públiques d’empreses jurídiques o formularis web):

Bases de dades públiques: Recopilem dades d’empreses jurídiques per a l’enviament d’informació de la nostra empresa.

Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: nom, e-mail, per respondre als requeriments dels clients de kse.cat. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la seva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguin sorgir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a la web, així com qualssevol altres consultes que pugui tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. L’informem que les dades que ens facilita estaran ubicats en els servidors de BTACTIC (proveïdor de hosting de kse.cat dins de la UE).

Formulari de registre de clients: Per al registre de clients, el formulari de sol · licitar les mateixes dades personals que en l’apartat anterior: nom empresa, persona de contacte, email, adreça URL del web corporatiu, per gestionar l’alta de registre del seu compte . Li informo que les dades que ens facilita estaran ubicats en els servidors de BTACTIC (proveïdor de hosting de kse.cat dins de la UE).

Existeixen altres finalitats per la qual tractem les seves dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.

També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallem en la política de cookies. kse.cat no vendrà, llogarà ni cedirà dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Tractament de les seves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada també en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció. També la contractació de productes i serveis segons els termes i condicions que consten en la política comercial.

Conservació de les seves dades

Les dades personals proporcionades es conservaran:

Mentre es mantingui la relació mercantil.

No se sol·liciti la seva supressió expressa per part de l’interessat.

Destinataris de les seves dades

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, kse.cat comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que preservem en aquest web.

Destinataris de les seves dades

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, kse.cat comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats ofertes per tercers són estrictament necessàries per al desenvolupament dels nostres serveis i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que preservem en aquest web.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per realitzar les seves funcions com a encarregats de tractament, però no podran utilitzar-la per altres fins. A més, hauran de tractar la informació personal de conformitat amb la present Política de Privadesa i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

Hosting: BTACTIC (proveïdor de hosting de kse.cat dins de la UE) amb domicili a Avinguda de Balmes, 34, 25006 Lleida. Més informació https: //www.btactic.comes la companyia encarregada de tractar les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis com a proveïdor de hosting a kse.cat.

Plataforma web: Toni Borja Capdevila, 670.583.212, info@inicialweb.com, www.inicialweb.com, que tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de suport a kse.cat.

Dades de navegació

En navegar per kse.cat, es poden recollir dades no identificables, que poden incloure adreces IP, ubicació geogràfica (aproximada), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

Google Analytics.

Seguretat de les dades

kse.cat es compromet a l’ús i tractament de les dades personals incloses dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat dels mateixos, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

kse.cat no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, kse.cat no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D’acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, la nostra empresa es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Enllaços:

kse.cat no respon dels Enllaços (Links) a altres pàgines d’Internet de tercers i la seva existència no implica que kse.cat aprovi o accepti els seus continguts i serveis. Aquestes altres pàgines web no estan controlades per kse.cat ni cobertes per la present Política de Privacitat. Si accedeix a altres pàgines web utilitzant els Links proporcionats, els operadors d’aquests llocs web podran recollir la seva informació personal. Assegureu-vos que està conforme amb les polítiques de privacitat d’aquests tercers pàgines web abans de facilitar cap tipus d’informació personal.

Xarxes socials:

Podem utilitzar les xarxes socials com a mitjà de comunicació i promoció dels nostres productes i serveis. En cap cas utilitzem les dades per a fins no permesos. No ens fem responsables dels continguts, comentaris, opinions o informacions, pròpies o de tercers, que els usuaris publiquin en els nostres comptes creades a Instagram, Facebook, Twitter, etc. Podeu utilitzar els nostres continguts per a fins lícits, sempre que faci esment al seu origen o autors. Recordeu que la utilització de les xarxes socials està condicionada a les polítiques de privacitat de cadascuna d’elles.

Política de cookies:

Aquest lloc web fa servir galetes. Pràcticament tots els llocs web utilitzen la tecnologia de les cookies. Les cookies són fitxers que es descarreguen en l’ordinador de l’usuari en accedir a un lloc web o a determinades parts d’un lloc web. Les cookies ens permeten, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip. També proporcionen seguretat a l’hora d’accedir a la nostra web i garanteixen que el lloc web tingui un aspecte uniforme i adequat a les seves preferències.

L’informem que aquest lloc web pot canviar la seva política de cookies en funció de canvis en la legislació aplicable o bé com a conseqüència de canvis en el lloc web o en els serveis i informació que presta als usuaris. Recomanem l’accés diari a les condicions d’utilització per conèixer els canvis, modificacions i actualitzacions que puguin produir-se.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de kse.cat en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privacitat.

Canvis en la Política de Privacitat:

kse.cat es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el prestador anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Document revisat el 21/02/2019

Desa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.