Reprenem les classes

Per
a Sin categoría

REPRENEM LES CLASSES DEL CURS 19-20

A partir del 14 d’abril, reprenem classes per videoconferència! (Zoom)

A Kelso School, reprenem les classes d’ anglès del curs 2019-2020 que impartim als nostre centre, perquè seguiu aprenent i formant-vos també en la distància.

I ho fem per videoconferència mitjançant ZOOM, un servei que oferim a alumnes actuals i també nous.

Quina millor manera d’ aprofitar aquesta situació que posar-vos al dia amb l’anglès?

 •  SI SOU ALUMNES ACTUALS DEL CURS 2019-20:
  Haureu rebut un e-mail amb informació important sobre la represa per videoconferència de les classes que feu amb nosaltres. Si us plau, si encara no l’heu llegit, reviseu la safata d’entrada del vostre correu electrònic (comprovant també la vostra carpeta de correu no desitjat). Durant els pròxims dies, ens posarem en contacte amb vosaltres per gestionar l’inici de l’activitat online. 

 

 • SI ENCARA NO SOU ALUMNES I VOLEU APUNTAR-VOS AL CURS:
  També podeu fer-ho!  Aprendreu i practicareu l’anglès per videoconferència amb l’escola.  Si us plau, contacteu amb nosaltres per e-mail  per fer la prova de nivell i conèixer els detalls sobre la disponibilitat de cada grup.

 

Sobre la represa de les classes:

 • PRIMER, PER VIDEOCONFERÈNCIA!
  Si en començar el 3r trimestre (el dimarts 14 d’abril), seguim sense poder fer classes presencials a causa dels efectes derivats del COVID-19, començarem a fer classes en directe per videoconferència mitjançant l’aplicació  ZOOM:
 1.  ZOOM és un servei dissenyat per fer classes online i en directe, utilitzat àmpliament en el sector educatiu, i on alumnes i professors es veuen entre si i poden interactuar sense requerir coneixements tècnics.
 2. Els grups i els horaris de les classes que teníem oberts s’adaptaran a les necessitats dels grups (ara es disposa d’una mica més de temps). La durada serà la mateixa. A tots els que desitgeu continuar el curs per videoconferència, us enviarem per e-mail un enllaç per accedir-hi abans de cada classe, on se us facilitarà el còdi de la videoconferència i la contrassenya per accedir-hi.
 3. ​​Es faran per a tots els nivells i edats (nens, joves i adults)
 4. És un servei que oferirem des del 14 d’abril fins que puguem tornar a oferir les classes presencials, però que tenim intenció de mantenir per a flexibilitzar i donar cabuda a més alumnes que ens amb anterioritat ja ens havien demanat aquest servei.

 

 •  I DESPRÉS, TORNEM A LES ESCOLES!
  Un cop puguem tornar a obrir les escoles i oferir classes amb normalitat, tornarem a oferir-vos les classes presencials.
 1. El temari de les classes presencials seguirà a partir de la darrera lliçó impartida en les videoconferències, permetent cobrir així el temari previst en el curs.
  Moltes gràcies per seguir confiant en Kelso School.

Desitgem poder tornar-vos a veure molt aviat!

Kelso School

Posts Recents

Desa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.