Com ser un bon alumne d’anglès online

Voleu ser un bon alumne d’anglès online?.

Segur que voleu ser un bon alumne d’anglès online durant aquest període tant complicat que estem vivint. Un període on ens hem posat les piles (tots) i hem canviat alguns dels nostres hàbits. L’ aprenentatge virtual, o comunament conegut com online, s’ ha convertit en la nova normalitat. Les aules online són, ara per ara, una part essencial de l’ educació moderna.

Ara a Kelso School oferim cursos d’ anglès online,  tant per als alumnes que fins ara assistien a les classes presencials, com a les empreses a qui donem servei, com, fins hi tot, alguns nous alumnes que han vist aquesta situació com el moment perfecte per sumar-se a un grup. Ens hem hagut d’adaptar igual que les Escoles, Universitats i empreses, a “teletreballar”, de manera que, en la mesura que ens sigui possible, continuem amb l’activitat però ara amb la comoditat que ofereix estar a casa vostra. Ara, per ajudar-vos a ser un bon alumne d’anglès online, aquí teniu les normes bàsiques d’ etiqueta de les classes d’ anglès online que heu de conèixer.

No arribeu tard

Assegureu-vos d’ iniciar la sessió un parell de minuts abans, no voldreu iniciar la sessió, que pot trigar uns quants minuts, just quan la vostra classe online comença, oi?.

Prova, i torna a provar

Poseu a prova el vostre micròfon i altaveu abans d’ iniciar la sessió. Comproveu els paràmetres perquè pugueu estar segurs que el so i la imatge funcionen abans d’ entrar a la classe online amb els vostres companys.

Vesteix-te per l’ocasió

Dress Up GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Tots sabem que aquests dies anem a un altre ritme, que ens llevem una mica més tard, ens dutxem més tard…. i no ens vestim fins….. ves a saber!  Aprofiteu per vestir-vos amb roba presentable i arregleu-vos. No voldreu que us vegin amb el pijama de Superman, ni els cabells d’acabar-vos de llevar! Vestir-vos per l’ocasió us donarà la mentalitat adequada per a l’ estudi.

Silencia el micròfon

En grups petits no sol ser necessari, però per classes on hi ha més de 8 persones i, sobretot si no esteu a la vostra pròpia habitació o estudi, és recomanable silenciar el vostre micròfon si no heu de parlar.  Amb això evitareu que se sentin els sorolls de fons i distreure a la resta d’alumnes. El gos bordant, el germà petit jugant, o la radio d’un altre membre de la família.

Para atenció

Payattention GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Poseu tota l’atenció en la lliçó, procureu no tenir el vostre mòbil al costat per evitar la temptació de mirar el telèfon quan algun dels vostres companys de classe parli o el professor faci les seves exposicions.

Apaga-ho

Tanqueu totes les altres aplicacions i finestres de l’ordinador per eliminar notificacions que poden distreure-us i també als vostres companys. Això també farà que el vostre ordinador vagi més ràpid i eviteu tenir aquells talls de so o imatges congelades que ja coneixeu.

Parla alt i clar

Hear The Noise GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Parleu fort i directament al micròfon, de ben segur que els vostres companys estaran agraïts en sentir-vos sense haver d’ enganxar-se a l’ ordinador o haver de pujar molt el volum.

Participa

Tingueu la mateixa actitud a les classes online que tindríeu a les classes presencials: participeu! Participeu en les converses, respongueu a les preguntes i compartiu les vostres opinions. Ja sabeu que la millor manera de millorar el vostre anglès i crear una atmosfera d’energia positiva a classe, és essent un alumne actiu. La combinació de les vostres energies positives, és la clau de l’èxit d’una classe online, i presencial també, és clar!

Posts Recents

Desa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.