Manualitats per a Halloween

Per
a VIATGE & OCI

Manualitats per a Halloween: idees fàcils per a fer amb nens

Amb Halloween molt a la vora, arriba una de les dates més esperades pels més menuts de la casa. I no només per les llaminadures i el ‘truc o tracte’ que cada any s’imposa més en el nostre país. En aquesta època els més petits de la casa tenen l’oportunitat de posar en marxa la seva imaginació i creativitat a través de divertides manualitats per a Halloween amb les quals a més podran decorar la casa.

 

Manualitats per a Halloween: teranyina de pals

Amb uns senzills pals de polo i llana de colors pots aconseguir unes simpàtiques teranyines amb les quals decorar les parets. Enganxa tres d’aquests palets amb una mica de cola o silicona líquida i després pinta’ls amb rotuladors o pintura de colors. Una vegada la pintura estigui seca, talla un troç de llana, lliga-ho en un dels pals i comença a embolicar-los fent la forma de la teranyina.

Manualidades de telarañas para Halloween
Buggyandbuddy

 

Manualitats per a Halloween: Ratpenats penjants

Aquesta és una de les manualitats per a Halloween més fàcils de fer. Només necessitaràs tubs de paper higiènic, pintures, cartolines i xenilles (filferro recobert de xenilla). Pinta el rotllo de negre per a preparar el teu ratpenat. Després, talla la forma de les ales i les orelles en una cartolina i enganxa-li amb cola. Ara pots pintar la cara del ratpenat en el cartró o aprofitar per a enganxar-li ulls mòbils!. Finalment, per a poder penjar-ho hauràs de fer dos forats a la part baixa del tub sobre els quals passar les xenilles.

Manualidades de murciélagos para Halloween
Buggyandbuddy

 

Manualitats per a Halloween: fantasmes amigables

Per a fer aquests simpàtics fantasmes necessitaràs tallar tela blanca en quadrats no massa grans. Utilitzar tisores amb formes és una opció que els encantarà als més menuts de la casa. Arribats a aquest punt pots pintar ratlles o punts en les vores de la tela per a donar-li al teu fantasma un toc més original. Ara agafa una bola de suro, que podràs trobar en qualsevol tenda de bricolatge o manualitats, embolica la tela sobre ella i lliga un tros de llaç en el que seria el coll del teu fantasma. Per a acabar la teva manualitat per a Halloween només hauràs de pintar-li els ulls i penjar-li un troç de fil de pescar o qualsevol altre tipus de cordill transparent.

Manualidades de fantasmas para Halloween
Buggyandbuddy

 

Manualitats per a Halloween: carabasses de llana

Aquesta manualitat per a Halloween és una miqueta més complicada, però si la seguixes pas a pas veuràs com no tindràs cap problema i als nens els encantarà fer-la. Comença inflant alguns globus de diferents grandàries, encara que com més petitets millor. Després, talla diversos trossos de llana taronja i fica’ls en un bol amb una mescla de cola i aigua (un truc opcional és afegir-li un polsim de farina perquè s’espesseixi una miqueta). Treu la llana del bol, elimina els excessos de ola i comença a enrotllar-la al voltant dels globus. Deixa assecar els globus penjant-los (a poder ser a l’aire lliure). Una vegada estiguin totalment secs punxa els globus i decora les teves carabasses amb una xenilla verda.

Manualidades de calabazas para Halloween
Onnelittleproject

 

Manualitats per a Halloween: pots brillants

Amb una mica de pintura fluorescent i uns simples pots buits aconseguiràs aquesta sorprenent decoració casolana per a Halloween. Pinta l’interior dels pots amb gotes de la pintura fluorescent i després omple’ls d’aigua. Tan senzilla que els encantarà als més menuts de la casa.

Manualidades de luces para Halloween

 

Manualitats per a Halloween: fantasmes de llana

Agafa llana de color blanc i enrotlla-la sobre un cartró, donant-li unes 20 voltes. Passa un altre troç de llana per sota de les que has enrotllat i ajunta-les donant un nus. Després, dona-li la volta al cartó i talla la llana que havies enrotllat per la mitat. Per a acabar aquesta manualitat per a Halloween només hauràs de decorar els teus fantasmes amb una mica de llaç taronja i enganxar-los els ulls i la boca de cartolina.

Manualidades de fantasmas para Halloween
Positivelysplendid

Manualitats per a Halloween: careta de carabassa

Et proposem crear la teva pròpia careta amb elements molt senzills com els plats de cartró. Un cop tinguis els plats de color taronja, dibuixa la forma dels ulls de la carbassa amb un llapis i retalla. En una cartolina negra o paper del mateix color autoadhesiu, traça la boca, el nas i les celles de la carabassa. Retalla i enganxa tot sobre el plat. Pren un palet i pinta’l de verd. Afegeix una cinta del mateix color i llíga-la per crear la tija i les fulles de la carabassa. Enganxa el palet amb cinta adhesiva al plat. Per acabar, col·loca el palet i fixa’l a la careta. Ja ho tens tot a punt per passar una nit de por…..!

Máscaras de calabaza

 

Manualitats per a Halloween : caretes terrorífiques

També et proposem crear la teva careta amb dibuixos de calavera. Només necessites plats de color blanc (o si no en trobes pintura blanca per a pintar-los), un palet de fusta o una palleta llarga i resistent, cinta adhesiva, un llapis i retoladors de colors. Col·loca els materials sobre una taula i deixa que els nens facin la seva calavera diabòlica. A més del dibuix podeu afegir qualsevol complement que tingueu a mà com un llaç per al crani o un elegant llacet.
Una vegada que el dibuix estigui acabat només queda enganxar amb cinta adhesiva el palet a la part posterior del plat perquè es pugui sostenir. Diversió garantida.

Máscaras con platos Hello, wonderful
I podeu trobar més idees a: Totnens

Posts Recents

Desa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.