Top 10 pel.lícules de Nadal en anglès

Tant si busques pel·lícules de Nadal clàssiques en blanc i negre, una comèdia romàntica, una pel·lícula infantil o fins i tot una pel·lícula amb una mica d’acció, a Kelso School et volem recomanar algunes de les nostres preferides.

Tot seguit et presentem la nostre llista Top 10 de pel·lícules en anglès relacionades amb el Nadal.  Segur que saps que veure pel·lícules en anglès és un complement perfecte per als teus cursos d’anglès, que et permetrà gaudir del Nadal mentre repasses expressions i la teva comprensió oral:

  • The Nightmare before Christmas (1993): És una pel.lícula musical força animada, on un Jack Skellington, també conegut com el “rei carabassa”, del poble de Halloween, està cansat de preparar cada any la mateixa festa. Quan descobreix el poble Nadal i la seva fesa, en Jack queda enamorat de Nadal i vol fer-lo seu. Amb els seus còmplices, intentaran segrestar a Santa Claus, però….. aquí arriben els problemes…. (american english)
  • Home Alone (1990): És una divertidíssima comèdia que narra les aventures d’en Kevin McAlister, un nen de 8 anys que per error es queda totalment sol a casa durant les vacances de Nadal. El pobre Kevin, no només haurà d’aprendre a viure sol, si no que s’haurà d’enfrontar a uns lladres que entren a casa seva. (american english)
  • Love Actually (2003): És una divertida comèdia que té lloc a Londres i que narra 9 històries creuades d’un grup de britànics que mostren diferents cares l’amor abans de Nadal. (british english)
  • The holiday (2006): Comèdia romàntica on es narra com, gràcies al servei d’intercanvi de cases per internet, l’Amanda i la Iris troben l’amor. (british-american english)
  • It’s a wonderful life (1946): Un clàssic en blanc i negre que narra la vida d’en George, un home que ha deixat de banda els seus somnis per ajudar els altres, i que la nit de Nadal decideix suïcidar-se, cosa que provocarà la intervenció del seu àngel de la guarda, Clarence. En Clarence li mostra a George totes les vides a les quals ha influït i com de diferent seria la vida a la seva comunitat, en cas que ell mai no hagués nascut. (american english)
  • The family Stone (2005): És una comèdia que explica la història de les vacances de Nadal de la família Stone, que viu a un petit poble de Massachusetts. La comèdia comença quan el fill gran porta a la seva elegant i sofisticada novia de Nova York, amb la intenció de demanar-li per casar-se i oferir-li l’anell de l’àvia de la família. (american english)
  • The polar express (2004): És una pel.lícula d’animació on es narra  les aventures que viu un nen de vuit anys la nit de Nadal , justament quan comença a perdre l’esperança de continuar creient en el Pare Noel i en l’esperit de celebrar el Nadal.
  • Bridget Jones’ Diary (2001): Ens explica la vida, explicada en clau humorística, de la Bridget, una dona en la trentena que busca el seu lloc en el món malgrat tots els obstacles que es troba pel camí. (british english)
  • The Muppet Christmas Carol (1992) : És una comèdia musical de fantasia i una adaptació de la novel·la de Charles Dickens “A Christmas Carol”. És una sèrie de musicals en directe amb The Muppets, amb Michael Caine protagonitzada per Ebenezer Scrooge. Tot i que és una pel·lícula còmica amb cançons contemporànies, The Muppet Christmas Carol segueix de prop la història original de Dickens. (british-america english)
  • A Child’s Christmas in Wales (1987): És la vigília de Nadal a Gal·les. En Thomas està entusiasmat amb les vacances, però alhora decebut perquè està plovent en lloc de nevar. El seu avi li regala un vell globus de neu com un regal de Nadal i comença a explicar-li contes divertits sobre els seus nadals d’infantesa. Tot just abans d’anar a dormir, el seu avi li explica una darrera història sobre anar a dormir la nit de Nadal mentre la família canta nadales. Després de que per fi s’adormi en Thomas, el seu avi obre la finestra del dormitori i veu com ha començat a nevar.
Posts Recents

Desa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.