Anglès a l’estiu – “Tips” per no oblidar-nos del que hem après

L’estiu és temps de vacances, de relaxar-nos i també d’oblidar-nos dels problemes i complicacions de la feina. Malauradament també pot ser temps per oblidar-nos del que hem après al curs d’anglès i que ens ha costat tant esforç!

Hi ha una dita que diu: “If you don’t use it, you loose it!”

La bona noticia és que hi ha petits “trucs” que ens ajudaran a evitar que els coneixements adquirits al llarg del curs caiguin en les tèrboles àrees de difícil accés de la nostra memòria.

Òbviament, tenim els cursos intensius d’estiu però si el que volem és mantenir fresquet el que ja hem après a les aules, sense estrès ni presses, aquí us deixem algunes claus que us hi ajudaran.:

  • Immersió lingüística: Viatjar a l’estranger és una fantàstica oportunitat per envoltar-se el màxim possible d’experiències en anglès. Les millors opcions són els països de parla anglesa i dins d’aquests països com més allunyats de les grans ciutats molt millor, perquè així reduirem les possibilitats de coincidir amb persones que parlin el nostre idioma.
  • Pel·lícules i sèries en versió original: Estar envoltat d’aquest tipus de material ens fa prestar més atenció al que estem veient o escoltant, sobretot sense subtítols en el nostre idioma, ja que aquest esforç extra que invertim interpretant la informació que ens arriba, és molt beneficiós per al nostre aprenentatge de l’idioma.
  • Llegir llibres : Llegir novel·les és una excel·lent forma de practicar i enriquir el nostre vocabulari. Hi ha diferents formats de llibres classificats per nivells que seran de gran ajuda. La llibreria anglesa Come In al carrer C/ Balmes, 129 bis de Barcelona, és una bona font per adquirir aquests formats.
  • Llegir premsa internacional: Un dels grans avantatges de llegir la premsa internacional és que no només ens fa gaudir d’un punt de vista diferent dels successos de casa nostra, sino que ens acosta al dia a dia dels nostres veïns d’Europa i més enllà. Les històries locals ens donen una visió cultural única i són una font per a ampliar el nostre vocabulari. Els articles d’opinió són, sovint, grans aliats per a l’aprenentatge de nou vocabulari. Algun exemple:

BBC Online – “a great resource if you want to practice English”

  • Música en anglès : La música creua fronteres. Pots fer una llista de les teves cançons en anglès preferides, baixa’t la seva lletra i ves-la llegint mentre l’escoltes a la platja, al gimnàs o prenent una cerveseta a la fresca.
  • YouTube: Celebrities, YouTubers i mitjans de comunicació tenen molt a dir a Youtube. Què tal si veiem els vídeos en versió original?
Posts Recents

Desa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.