Decorar carbasses per Halloween

Decora carbasses amb els teus fills per Halloween

Decorar carbasses per Halloween, és molt divertit i senzill. Tanmateix, si no saps com fer-ho, aquí et donem algunes idees.

 

Què necessites?
  • Òbviament, una carbassa o dues o les que vulguis! Millor si és de mida mitjana i la part inferior és llisa o el més plana possible, perquè s’aguanti bé per si sola sobre qualsevol superfície.
  • Unes estovalles de plàstic, o paper de diari o qualsevol element que no et faci res tacar i trencar.
  • Un ganivet afilat i fort.
  • Un retolador o llapis per dibuixar els contorns a tallar.
  • Tota la imaginació que siguis capaç

Doncs bé, el que primer cal fer és posar la carbassa a la taula, agafar-la ben fort i tallar la part superior (fer com una mena de tapa). Aquí és important que el tall es faci en angle perquè quan tornis a posar la tapa no caigui a dins.

Un cop treta la tapa, t’ajudes d’una cullera (les de gelat van molt bé) per buidar l’interior de polpa i llavors. Les llavors poden servir per decorar plats, amanides…., només les has de saltar una mica a la paella. Amb la polpa pots fer cremes, sopes o fins i tot tallar-la a daus i rostir-la al forn, és un molt bon acompanyament per a pollastre o carns.

Com fer les cares a les carbasses de Halloween?

Atenció aquí, utilitza el retolador o llapis per dibuixar els trets de la cara que vulguis, o amb l’ajuda d’una plantilla (te les pots descarregar per internet). Pots dibuixar els ulls, el nas, la boca en forma de ziga zaga i, si t’hi atreveixes, un parell de dents per donar-li una aparença força més esfereïdora. Tot seguit talla les peces que has dibuixat i retira-les amb compte de no trencar l’estructura.

 

Finalment col.loca l’espelma dins i li poses la tapa. Ja la tindràs llesta per a posar-la allà on vulguis!!

 

 

Altres manualitats per Halloween

 

paper

 

Carbasses amb tires de paper: També pots fer unes carbasses amb tires de paper per penjar.

 

 

 

 

També podem decorar unes mandarines com si fossin carbasses de Halloween

 

Posts Recents

Desa un comentari

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.